divendres, 20 de novembre del 2015

Primera visita a Nulles (14/11/2015)

El dissabte 14 de novembre de 2015 mig centenar de nulers vam eixir cap a la població de Nulles, a Catalunya, amb les ganes de conèixer la població. Després d'alguns contactes amb la corporació municipal, era la primera vegada que podíem conèixer-nos en persona. A l'arribar a Nulles, després de 2 hores i mitja de trajecte, ens va rebre Xavi, l'alcalde de Nulles, i dos regidors, entre els quals estava Joan Aguadé, amb qui vam estar en contacte per a preparar la visita. De la corporació municipal de Nules va assistir el regidor d'associacions, Pedro Rubio.


La primera parada la vam fer al celler centenari d'Adernats, a la Vinicola de Nulles, anomenada com a Catedral del Vi, on vam poder visitar les instal·lacions i fer un tast dels millors vins. En finalitzar, cap al migdia vam fer una passejada turística per Casafort, i també un jaciment ibèric. A l'hora de dinar, es va organitzar al Casal Cultural una llonganissada popular que va acabar amb l'entrega de detalls entre la Corretjola i l'Ajuntament de Nulles.

Per la vesprada, després de dinar i conversar amb els veïns de Nulles, vam fer un recorregut per la població visitant els espais més destacats del municipi. Cap a les 18 hores vam iniciar el camí cap a Nules amb moltes ganes de tornar a trobar-nos. Hem rebut molt bon tracte per part de l'Ajuntament de Nulles i els seus veïns.

Xavi, l'alcalde de Nulles, ens parla un poc del poble i del seu celler centenari
 Visita guiada al celler Adernats de Nulles
Tast de vins del celler Adernats de Nulles
Visita al nucli de Casafort i al jaciment ibèric
Llonganissada al Casal Cultural de Nulles i entrega d'obsequis
Visita al municipi de Nulles i parada al Forn

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bateig del nou Gegant de Nules, a la Festa per la Llengua (06/04/2019)

El dia 6 d'abril de 2019 es va organitzar la Festa per la Llengua i el Nules Sona a la Plaça Major de Nules. Tota la jornada fou un...