dimarts, 28 de març del 2017

Banda de Música a Nulles (25/03/2017)

El dissabte, 25 de març de 2017, l'Ajuntament de Nules, la Corretjola i la Banda Artística Nulense vam visitar per segona vegada la població de Nulles. En aquest viatge voliem donar a conèixer als músics del nostre poble, i no només van conèixer a la nostra Banda, sinó que van quedar tots molt contents per l'actuació al Casal Cultural.

La visita va començar amb una visita al celler, sobretot per a la gent que no van poder assistir la primera vegada. La resta vam ajudar a preparar la calçotada a l'exterior. Una vegada finalitzada la visita i el tast de vins, va donar inici al carrer la calçotada popular, on vam poder gaudir d'un dinar molt complet, que finalitzà al Casal Cultural amb mongetes i llonganisses, i de postre crema catalana. Per finalitzar el dinar va tindre lloc l'actuació de la Banda de Nules. Abans de l'actuació, els dos ajuntaments i la Corretjola ens vam fer entrega d'uns obsequis.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bateig del nou Gegant de Nules, a la Festa per la Llengua (06/04/2019)

El dia 6 d'abril de 2019 es va organitzar la Festa per la Llengua i el Nules Sona a la Plaça Major de Nules. Tota la jornada fou un...